Kylpyhuoneremontti

KYPYHUONE-
REMONTTI

Laatu

Luotettavuus

Ammattitaito

KYLPYHUONEREMONTTI

Unelmoitko uudesta, kauniista ja toimivasta kylpyhuoneesta? Minulla on vuosien kokemus kylpyhuoneremonteista. Olipa kyseessä pienen pintaremontin tekeminen tai kokonaisvaltainen kylpyhuoneen uudistus, lupaan toteuttaa projektin ammattitaitoisesti, korkealaatuisesti ja luotettavasti. Minulla on VTT- sertifikaatti märkätilojen vedeneristämiseen.

Halusitpa kylpyhuoneen olevan moderni ja minimalistinen tai perinteinen ja kodikas, remontoin sinulle unelmiesi kylpyhuoneen, joka heijastaa persoonallisuuttasi ja täyttää käytännön vaatimukset.

Märkätilojen vedeneritäjän sertifikaatti
Kylpyhuoneremontti heinola
Saunaremontti

SAUNAREMONTTI

Tuo saunaelämys uudelle tasolle! Tarjoan korkealaatuista ja yksilöllistä remontointipalvelua, joka tekee saunastasi kodin rentouttavan keitaan.

Saunan pintamateriaaleja löytyy nykyään kattavasti ja voimme yhdessä valita sinun tarpeisiisi sopivan kokonaisuuden. Pidän myös haasteista, joten työläämmätkin saunaosastot saadaan onnistumaan.

Ammattitaitoisena asentajana varmistan, että kaikki työvaiheet tehdään huolella ja tarkasti, jotta sinä voit nauttia uudistetun saunan lämmöstä huoletta.